Αρχική σελίδα » Ανθρώπινο Δυναμικό » Διδάσκοντες » Εντεταλμένοι Διδασκαλίας

Δρ Ιωάννης Βαρβατσουλάκης

Ο Δρ. Βαρβατσουλάκης, είναι κάτοχος Διδακτορικού από το Διατμηματικό – Διαπανεπιστημιακό πρόγραμμα «Οργάνωση Υπηρεσιών Υγείας- Πληροφορική Υγείας» του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (2003) (με θέμα μοναδικό στην Ελλάδα «Οι χρηματοοικονομικές επιπτώσεις της οργάνωσης συστήματος εσωτερικού ελέγχου σε μικρομεσαίες νοσηλευτικές μονάδες»), κάτοχος M.B.A. με ειδίκευση Χρηματοοικονομική και Λογιστική από το Πανεπιστήμιο Πειραιώς (1997) και Πτυχιούχος Οικονομικής Επιστήμης από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθήνας (1992).

Σύντομο Βιογραφικό Σημείωμα

Δρ Ρωξάνη Καραγιάννη

Η Δρ. Καραγιάννη εργάζεται ως Ερευνήτρια Β΄ στο Κέντρο Προγραμματισμού και Οικονομικών Ερευνών στην Αθήνα. Έχει διδάξει θέματα σχετικά με τα Οικονομικά της Υγείας σε μεταπτυχιακό επίπεδο στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο και στο Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου καθώς και Μικροοικονομική Θεωρία σε προπτυχιακό επίπεδο στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας.

Σπούδασε Οικονομικά σε προπτυχιακό επίπεδο στο Πανεπιστήμιο του Leeds, UK και σε μεταπτυχιακό επίπεδο στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας στη Θεσσαλονίκη. Είναι διδάκτορας του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας με γνωστικό αντικείμενο εφαρμοσμένη μικροοικονομική στον τομέα της υγείας.

Σύντομο Βιογραφικό Σημείωμα

Δρ. Νικόλαος Κοτσόπουλος

Ο Νικόλαος Κοτσόπουλος είναι οικονομολόγος της υγείας με 16-ετή εμπειρία στην φαρμακευτική βιομηχανία και την παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών. Έχοντας εργαστεί σε καίριες θέσεις στην φαρμακοβιομηχανία σε Ευρωπαϊκές και διεθνείς αγορές, διαθέτει εκτενή εμπειρία στους τομείς, της τιμολόγησης και αποζημίωσης φαρμακευτικών τεχνολογιών και στον τομέα των οικονομικών της υγείας. Έχει διεξάγει πληθώρα μελετών σε ανεπτυγμένες και αναπτυσσόμενες χώρες. Διαθέτει πάνω από 20 επιστημονικές δημοσιεύσεις και διδάσκει σε μεταπτυχιακά προγράμματα του Πανεπιστημίου Αθηνών. Συνεργάζεται ως Επικεφαλής Οικονομολόγος με την εταιρεία Global Market Access Solutions η οποία δραστηριοποιείται στην Ελβετία, το Ηνωμένο Βασίλειο και τις ΗΠΑ. Ο Νικόλαος Κοτσόπουλος είναι διδάκτωρ φαρμακο-επιδημιολογίας και φαρμακο-οικονομίας του Πανεπιστημίου του Γκρόνινγκεν της Ολλανδίας.

 

Σύντομο Βιογραφικό Σημείωμα

Δρ. Πυθαγόρας Πετράτος

Ο Δρ. Πετράτος έχει διδάξει Οικονομικά στο Saïd Business School του University of Oxford. Είναι ερευνητής στο Blavatnik School of Government, στο ίδιο Πανεπιστήμιο. Οι σπουδές του συμπεριλαμβάνουν μεταπτυχιακούς τίτλους στα Χρηματοοικονομικά (Cass Business School), τα Οικονομικά της Υγείας (City University), την Ευρωπαϊκή Πολιτική (University of London) και την Επιστήμη των Υπολογιστών (University of Oxford). Έλαβε το Διδακτορικό του από University of London.

Σύντομο Βιογραφικό Σημείωμα